Uddrag af døgnrapport 27. – 28. december 2018

Uddrag af døgnrapport 27. – 28. december 2018

Chokoladetyveri, ødelagte briller og bil med ridser i lakken er blandt hændelserne i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

”Indbrud” var udsalgsklargøring

Helsingør: En 55-årig mand ringede klokken 03.46 fredag nat til politiet for at anmelde et indbrud i en forretning i Stengade. Anmelderen havde set en person, som han mente var i færd med at rydde butikken for tøj. Det viste sig imidlertid, at der var tale om et legalt forhold, hvor man gjorde butikken klar til udsalg.

Ødelagde briller

Snekkersten: En 52-årig kvindelige billetkontrollør fik klokken 00.45 natten til fredag ødelagt sine briller af en 20-årig mand fra Ishøj, som var utilfreds med at få en kontrolafgift i toget ved Snekkersten Station. Den 20-årig tog brillerne af kvinden og ødelagde dem, og gik herefter fra stedet.

Fyrede fyrværkeri af mod lejligheder

Nordvej: Fire unge mænd gik torsdag aften ved 22-tiden og fyrede fyrværkeri af mod hinanden og  lejlighederne på Nordvej. Da en patrulje kom til stedet, løb de fire deres vej.

Hærværk mod bil

Kokkedal: En bil, som holdt parkeret på Højengen har torsdag aften mellem klokken 20.40 og 20.45 fået punkteret sine dæk.

Unge ødelagde postkasse

Frederiksværk: Fem unge må formentlig have lommepengene i brug til en ny postkasse. De fem blev opdaget af en patrulje i forbindelse med, at en beboer på Vinderød Skov anmeldte, at hans postkasse var blevet ødelagt enten ved et kanonslag eller ved spark. De fem unge er i alderen 16-17 år og alle fra lokalområdet

Taske stjålet fra bil

Hørsholm: Fra en Audi, som holdt parkeret ved Hørsholm Rideklub er der torsdag mellem klokken 15.40 og 18.18 stjålet en taske indeholdende briller, oplader til mobiltelefon samt en pung med diverse betalingskort, sundhedskort og klubkort. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude i højre bagdør.

Narkobilist standset

Humlebæk: En 21-årig mand fra Frederiksberg blev torsdag eftermiddag klokken 17.10 standset, da han kom kørende ad Teglgårdsvej. Manden blev testet med narkometer, som viste, at han var påvirket af kokain. Han fik derfor en sigtelse for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer og blev kørt til udtagning af en blodprøve, som skal fastlægge den præcise påvirkelsesgrad.

48 bilister standset ved færdselsindsats

Humlebæk: Nordsjællands Politi gennemførte fra klokken 16.30 – 18.10 torsdag en færdselsindsats på Teglgårdsvej i Humlebæk. Her blev 48 bilister standset og kun to skulle have ladet bilen stå. Den ene var den 21-årig mand fra noten ovenfor. Den anden var en bilist, som kørte bil på trods af tidligere at have fået frakendt sit kørekort.

Bil fik ridser i lakken

Kgs. Lyngby: En Volkswagen Golf, som holdt parkeret på Stades Krog har mellem onsdag klokken 16 og torsdag klokken 14 fået en tre-fire meter lang ridse fra førersiden og henover bagsmækken.

Forsøgte at brænde plakat af

Espergærde: Fem unge mænd forsøgte onsdag aften at brænde en plakat af på et toilet i Espergærde Centret. Der skete ingen skade ved episoden.

Stjal chokolade

Gentofte: En 14-årig dreng fra Lejre stjal torsdag eftermiddag klokken 15.20 chokolade til en værdi af 150 kroner fra en forretning på Smakkegårdsvej.

Brand i bil

Tikøb: Der har mellem onsdag klokken 23 og torsdag klokken 13.45 været brand i en bil, som holdt på en p-plads på Hornbækvej. Det formodes, at branden er påsat, da et vindue til bilen var åbent og der kunne ses et arnested inde i bilen. Det skal nu undersøges, om de nærmere omstændigheder ved branden kan fastlægges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *