34 årig mand dømt for vold med døden til følge

34-årig Mand Dømt for Vold med Døden til Følge

Efter et groft overfald ved Kalundborg sidste år er en lokal mand nu dømt til anbringelse.

Retssagen og Dommen

Retten i Holbæk har i dag fundet en 34-årig mand fra Kalundborg skyldig i at have forvoldt en 56-årig mands død i juni sidste år. Retten fandt manden skyldig i vold med døden til følge og straffede den 34-årige med en dom til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

Hændelsen

Natten til den 18. juni 2023 blev den 56-årige fundet med alvorlige kvæstelser i det grønne område kendt som “Loch Ness” nær Spangsbro nord for Kalundborg. Han afgik kort efter ved døden som følge af de mange kvæstelser.

Retten Finder Skyld

Retten fandt, at den tiltalte forinden havde slået og sparket det 56-årige offer, før han anbragte ham i bagagerummet på sin bil og kørte ham til det grønne område, hvor han efterlod ham i hjælpeløs tilstand.

Forsvar og Erkendelse

Den nu dømte har erkendt enkelte slag og spark mod manden, men har i retten forklaret, at der var tale om selvforsvar, fordi han var blevet truet af den 56-årige.

Yderligere Anklager

Den 34-årige blev desuden fundet skyldig i besiddelse af mindre mængder stoffer og for et tilfælde af grov vold mod en kvinde i Vollerup i juni 2022, som han på daværende tidspunkt var kæreste med. Han gav hende flere slag og spark, tog fat om hendes hals og pressede hende op mod væggen.

Dommens Modtagelse

Manden valgte at modtage dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *