Knivstikkeri på Vesterbro: Politi efterlyser Sahin Celal Gülfirat

Efterlysning:

 

Knivstikkeri på Vesterbro: Politi efterlyser Sahin Celal Gülfirat

Som led i efterforskningen af et knivstikkeri offentliggør Københavns Politi nu navn og billede af en af de tre formodede gerningsmænd. Det drejer sig om den 34-årige Sahin Celal Gülfirat. De to andre er allerede varetægtsfængslet i sagen.

 

Den 22. juni blev en 29-årig mand tildelt flere knivstik, da to mænd opsøgte ham i en lejlighed på Vesterbro.

Efterforskningen af sagen har foreløbig ført til varetægtsfængsling af to af de i alt tre formodede gerningsmænd, og Københavns Politi offentliggør nu navn og billede af den sidste.

Det drejer sig om den 34-årige Sahin Celal Gülfirat, som politiet den seneste tid har søgt efter. Den 12. august blev der uden navn og billede udsendt en opfordring til den pågældende om at melde sig selv, men det er altså ikke sket.

”Vores mistænkte ved godt, at vi leder efter ham, og derfor opfordrede vi ham til at melde sig selv. Det har han ikke gjort, og derfor rækker vi nu ud til borgerne, så vi forhåbentligt kan få oplysninger om, hvor han færdes eller opholder sig,” siger politikommissær Rasmus Nielsen fra Københavns Politi.

Sahin Celal Gülfirat har følgende signalement:

Mand
34 år
Ca. 170 cm høj
Almindelig af bygning
Kort, sort hår og sort fuldskæg
Brun i huden
Han har en rød dråbe tatoveret under venstre øje. På venstre hånd har han en tatovering af Cleopatra, mens der på højre hånd er tatoveret skudhuller og ordet ”king”. På højre underben har han tatoveret et ansigt.

Er der borgere, der har oplysninger om, hvor Sahin Celal Gülfirat opholder sig, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

De to personer, der allerede er varetægtsfængslede, fik i går forlænget deres fængsling. Det drejer sig om en 25-årig mand, der er sigtet for grov vold og en 20-årig kvinde, der er sigtet for medvirken til vold. Den 25-årige mand blev varetægtsfængslet i yderligere fire uger, mens den 20-årige kvinde fik forlænget sin fængsling med to uger.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *