Sydøstjyllands Politi efterforsker drab i Kolding

 

Nyhed:

 

Sydøstjyllands Politi efterforsker drab i Kolding

 

Sydøstjyllands Politi har haft en intensiv efterforskning i gang i forbindelse med, at en 43 årig mand fra Kolding blev efterlyst af pårørende den 7. maj 2022. Som følge af efterforskningen har Sydøstjyllands Politi i dag fundet et nedgravet lig. Politiet formoder, at der er tale om den 43 årige

 

Liget er fundet i Vonsild ved Kolding og der arbejdes stadigt på stedet, samtidigt med at eventuelle beviser sikres. Det forventes, at dette arbejde vil forsætte i nogen tid endnu. I forbindelse med fundet har Sydøstjyllands Politi iværksat en omfattende efterforskning på, og omkring stedet, og på andre adresser i Kolding. I forbindelse med dette efterforskningsarbejde er et område ved Springbjerggyde i Vonsild aktuelt afspærret, og efterforskere, teknikere og hunde arbejder på stedet. Retslægelige undersøgelser er ligeledes iværksat til brug for efterforskningen.

På dette stadie af arbejdet, er det formodningen at liget er den 43 årige efterlyste mand og at han er blevet dræbt.

Sydøstjyllands Politi beder om respekt for både den dræbte og for det meget vigtige og omfattende arbejde, der er i gang for at sikre beviser til en kommende retssag. Derfor venligst bliv væk fra de steder, hvor vi arbejder, og hold i det mindste rigtig god afstand, så arbejdet ikke forsinkes eller kompromitteres.

 

Fremstilling i grundlovsforhør
To mænd på henholdsvis 32 og 39 år, samt en 35-årig kvinde, alle fra Kolding-området, er blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen og er alle sigtet for drab på den 43 årige. De fremstilles i dag ved retten i Kolding, formentligt ud på eftermiddagen.

Det er politiets opfattelse, at den afdøde mand og de tre anholdte kendte hinanden i forvejen.

Ved grundlovsforhøret vil Anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.

Sydøstjyllands Politi fortsætter nu efterforskningen for bl.a. at klarlægge hændelsesforløbet, der førte til den 43 årige mands død, og den afdøde vil blive obduceret.

Pårørende til den 43 årige mand er blevet underrettet.

Af hensyn til den efterforskning, der aktuelt er i gang, kan Sydøstjyllands Politi endnu ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *