Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 28. – 29. juni 2021

Æter på skole, tyverier, uro og uorden samt en panserværnsraket, der blev fanget af en magnetfisker. Her er uddrag fra døgnrapporten i Nordsjællands Politi

Æter fjernet fra skole

Holte: En beholder med æter blev onsdag formiddag ved 10-tiden fjernet fra Skovlyskolen på Borgm. Schneiders Vej. Politi, sundhedsvæsen og sprængstofrydderne var på stedet og bortset fra en enkelt elev, som ikke ville følge politiets anvisninger, forløb fjernelsen uden problemer. Drengens forældre blev efterfølgende kontaktet med henblik på, at de kunne tage en snak med ham om, hvordan man opfører sig.

Rat og navigation stjålet

Nivå: Fra en BMW, som holdt på Niverød Bakke, er der mellem tirsdag midnat og onsdag morgen klokken 06.00 stjålet rat og navigation. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Mulig tricktyv på spil

Værløse: Onsdag formiddag klokken 11.07 var en mulig tricktyv på spil på Bringebakken. Her ringede han på døren og fortalte husets beboer, at han skulle se på hendes badeværelse. Men da beboeren fortalte, at der ikke skulle kigges på noget badeværelse i hendes hus, forlod han stedet igen. Han beskrives som udenlandsk af udseende, mørk i huden, 175 cm høj, 30-40 år med mørkt eller sort hår. Han var iført sort jakke, sorte bukser samt sorte sko, og kørte i en lys Citroën.

Hittehash

Jægerspris: To mindre hashkugler, pakket ind i sølvpapir, blev onsdag eftermiddag fundet i en hæk på Hovedgaden. Her traf politiet også tre unge, hvoraf den ene, en 17-årig ung kvinde fra lokalområdet, blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, da hun havde tre mindre hashklumper på sig.

Efterlyst mand anholdt

Nordsjælland: En 27-årig mand fra Helsingeområdet, der siden den 20. april har været efterlyst i forbindelse med et voldeligt overfald i Helsinge blev klokken 13.28 onsdag eftermiddag anholdt. Vi har i den anledning fjernet efterlysningen og opfordrer medier og andre, som har bragt/delt efterlysningen om også at fjerne den igen. Tak for hjælpen.

Havde dolk og narko på sig

Frederikssund: Onsdag eftermiddag klokken 13.40 blev en 24-årig mand fra Roskilde sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde amfetamin samt for overtrædelse af knivloven, da han var i besiddelse af en dolk uden at have et anerkendelsesværdigt formål med denne. Den 24-årige blev truffet på Frederikssund Station.

Fangede panserværnsraket

Hellebæk: En 25-årig mand fra Hørsholm fangede onsdag eftermiddag klokken 13.43 en panserværnsraket, da han magnetfiskede ved Kobberdamsvej. Ammunitionsrydningstjenesten blev sendt til stedet og sørgede for at få bortskaffet raketten, der viste sig at være en øvelsesraket, på sikker vis.

Computere stjålet fra skole

Birkerød: Fra Søholmskolen på Nordvanggårdsvej blev der onsdag mellem klokken 12.55 og 13.35 stjålet tre bærbare computere og muligvis også tre mobiltelefoner. En medarbejder på skolen, så en mand, der ved at insistere på, at han skulle gøre rent på skolen, havde skaffet sig adgang til det lokale, hvor computere og mobiltelefoner var. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, brun i huden med kort sort hår, 40 år, 185 cm høj og kraftig af bygning. Han var iført sorte joggingbukser, sort trøje og blåt mundbind.

Rhododendronbusk udbrændt

Græsted: Onsdag eftermiddag udbrændte en rhododendronbusk på Skovhusvej. Ilden opstod formentlig som følge af, at en ukrudtsbrænder kom lidt for tæt på busken. Ingen personer kom til skade, der skete dog mindre sodskade på noget murværk.

Biler stødte sammen

Holte: To biler stødte onsdag eftermiddag klokken 14.56 sammen på Kongevejen, da en 84-årig mand fra Allerød ikke nåede at bremse tilstrækkeligt og påkørte en 43-årig mandlig bilist fra Birkerød, som var bremset op for en forankørende bil, der skulle svinge til venstre. En passager i den 84-åriges bil måtte efterfølgende til behandling på skadestuen.

Ild i container

Kgs. Lyngby: Onsdag eftermiddag klokken 15.16 var der ild i en byggecontainer på Nørgaardsvej. Nørregårdsvej blev spærret ved Lyngby Hovedgade og Kanalvej, mens brandvæsenet fik situationen under kontrol.

Havde skunk med i bil

Holte: En 18-årig mand fra Birkerød blev onsdag eftermiddag klokken 15.30 sigtet for at have tre små poser skunk med i en bil, som blev standset på Kongevejen.

Kørsel uden førerret, Ølsted

Klokken 16.20 blev en 59-årig mandlig bilist fra Ølsted standset og kontrolleret på Lille Havelsevej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 18.23 anmeldte personalet fra Netto på Gefionsvej, at en butikstyv havde forsøgt at stjæle 15 poser kaffe og 12 dåser tun til en samlet værdi af 975 kroner. Da butikstyven var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 41-årig mand blev sigtet for forholdet.

Gadeuorden, Hillerød

Klokken 19.23 blev det anmeldt, at en mand gik rundt på Hillerød Station og var meget nærgående mod personerne på stationen, og anmelderen mistænkte, at den fremmede mand forsøgte at stjæle genstande fra de personer, han bevægede sig tæt på.

Politiet blev sendt til stedet, hvor manden blev truffet, men han havde ingen tyvekoster på sig. Til gengæld var han påvirket og generende, hvorfor han blev bortvist fra stationen.

Uro og uorden, Holte

Klokken 20.16 blev det anmeldt, at fire-fem drenge var vendt tilbage til Kvickly, hvor de generede blandt andet de ansatte, efter gruppen tidligere på dagen af personalet var blevet bedt om at finde et andet sted at hænge ud, fordi deres opførsel ikke var god. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det blev til en samtale med fire 14-årige drenge fra lokalområdet, der efterfølgende blev sendt væk fra stedet.

Utryghedsskabende adfærd, Skibby

Klokken 20.29 blev det anmeldt, at en gruppe unge mennesker i både biler og knallerter havde forsamlet sig på Nettos parkeringsplads, hvor de drak øl og skabte utryghed.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det ikke kunne konstateres, at nogle af førerne havde drukket for meget alkohol – til gengæld blev det til en god dialog med de unge mennesker.

Bedrageri, Farum

Klokken 21.10 anmeldte en datter på vegne af sin 86-årige mor, at moren nogle timer forinden var blevet ringet op af en mand, der påstod at være fra den 86-åriges bank. Han fortalte, at hendes kreditkort var blevet hacket, og at hun derfor skulle aflevere det til en person, der snarest ville møde op på hendes adresse på Hestetangsvej for at afhente kortet. En mand var efterfølgende mødt op på adressen for at afhente kreditkortet, hvorefter det var blevet misbrugt i en hæveautomat i Værløse, hvor der var blevet hævet 6.000 kroner.

Manden, der mødte op på adressen, beskrives som: Mand, dansk af udseende, 25-35 år, 160-170 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden, talte dansk. Iført sort kasket, sort mundbind, sort jakke og sorte bukser.

Uro og uorden samt brugstyveri af knallert, Gentofte

Klokken 22.18 blev det anmeldt, at en gruppe yngre mænd ikke opførte sig ordenligt foran McDonald’s. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor en gruppe unge mænd blev antruffet og bortvist fra stedet. To af dem, en 16-årig fra Vestsjælland og en 15-årig fra Bagsværd, blev dog også sigtet for brugstyveri af en knallert, da de havde stjålet en knallert, som var blevet sat ude foran McDonald’s af en person, der skulle ind i restauranten og hente mad. Knallerten blev dog hurtigt fundet på den anden side af vejen.

Kørsel uden førerret i påvirket tilstand, Helsingør

Klokken 00.50 blev en 18-årig mandlig bilist fra Ishøj standset og kontrolleret på Montebello Allé. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for alligevel at sidde bag rattet, ligesom han også blev sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Kørsel i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

Klokken 01.10 blev en 24-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen ved frakørsel 16 Klampenborg. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet på en bil.

Forsøg på indbrud, Skibby

Klokken 01.47 anmeldte rengøringspersonalet ved Meny, at de havde tilbageholdt en mand, der havde smadret en rude til butikkens slagterafdeling med en sten. En patrulje kom til stedet og overtog manden, en 21-årig mand fra Haderslev, der blev sigtet for forsøg på indbrud.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 28.-29. april 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *