Foreløbig syv domme på i alt 46 års fængsel i stor narkosag

De dømte har blandt andet medvirket til indsmugling af store mængder narkotika fra Holland til Danmark.

Foreløbig syv domme på i alt 46 års fængsel i stor narkosag

De dømte har blandt andet medvirket til indsmugling af store mængder narkotika fra Holland til Danmark

Syd- og Sønderjyllands Politi har igennem en længere periode efterforsket en gruppe personer fra Aabenraa og omegn, der mistænkes for indsmugling og salg af store mængder narkotika i form af bl.a. kokain, MDMA, amfetamin og hash.

Indsmuglingen er sket fra Holland til Danmark.

I begyndelsen af maj måned 2020 anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi på baggrund af efterforskningen syv personer, der alle blev varetægtsfængslet. Efterfølgende er yderligere otte personer blevet anholdt og varetægtsfængslet.

Foreløbig er i alt syv personer blevet dømt ved Retten i Sønderborg for indsmugling og salg af narkotika.

Torsdag blev en 27-årig mand idømt fem års fængsel, mens en 22-årig mand den 20. april blev idømt tre års fængsel.

Den 27-årige nægtede sig skyldig og tog forbehold for anke, mens den 22-årige erkendte sig skyldig og modtog dommen.

Tidligere domme
I oktober 2020 blev en 21-årig mand fra Tønders bagland idømt ni års fængsel, mens en 22-årig mand fra Aabenraa blev idømt fem års fængsel. Begge modtog dommene.

Tidligere er en 20-årig mand fra Aabenraa blevet idømt seks års fængsel, mens en 21-årig mand fra Aabenraa blev idømt otte års fængsel. Begge modtog også dommene.

En 22-årig mand fra Aabenraas opland, der blev idømt 10 års fængsel, ankede sin dom til Vestre Landsret. Landsretten stadfæstede efterfølgende afgørelsen.

Ud over de syv, der er begyndt afsoningen efter dom, er yderligere otte personer varetægtsfængslede i den omfattende sag.

Da varetægtsfængslingerne i sagerne mod de personer, der endnu ikke har fået dom, er sket for lukkede døre – og da der således fortsat er efterforskning i gang – kan Syd- og Sønderjyllands Politi ikke oplyse yderligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *