14-årig pige fra Høng savnes

 

Efterlysning:

 

14-årig pige fra Høng savnes

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter 14-årige ( navn slettet) fra Høng- Kalundborg, som tirsdag morgen forlod bopælen, som om hun skulle i skole, men hun mødte ikke op.

27.09.19 kl. 10.00 – Opdateret – Pigen er fundet af en politipatrulje i god behold.

 

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde ( navn slettet) , som ikke er set siden tirsdag morgen, hvor hun forlod sit hjem i Høng ved Kalundborg som vanligt, for at møde i skole.  ( navn slettet) mødte dog ikke op på skolen, og siden har hendes forældre ikke kunne få kontakt til hende.

 

( navn slettet) er 14 år gammel, 160 cm, almindelig af bygning, langt brunt hår og blå øjne. Hendes påklædning er ukendt. Hun bærer en halskæde med kors om halsen og ringe på ringefingeren. Hun medbragte en mørkegrøn Fjällräven skoletaske.

 

Politiet og de pårørende har forsøgt at få kontakt til  (navn slettet) siden tirsdag, men hun har ikke besvaret henvendelserne. Politiet har en formodning om, at pigen kan opholde sig i Albertslund.

 

(navn slettet) har brug for livsnødvendig medicin.

 

Nu offentligøres et foto af ( navn slettet) i håb om, at borgerne kan hjælpe politiet med oplysninger om, hvor hun opholder sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *