RF15: Uddrag af døgnrapport fra mandag 290615 kl. 0700 til tirsdag 300615 kl. 0700.

Roskilde Festival:

Generelt har det været et fredeligt døgn på Roskilde Festivalen.

Tyverier

Der har i døgnets løb været en del anmeldelse om tyverier fra telte m.v. Derfor skal vi gentage opfordringen til at passe på sine ting og ikke have værdifulde genstande liggende i telte m.v.

Husk at mindre tyverisager med fordel kan anmeldes via politi.dk i stedet for at bruge tid på en personlig henvendelse på politistationen i Roskilde.

Anholdelse

Kl. 1325 anholdt politiet en 38-årig mand med ukendt nationalitet. Manden blev truffet på Roskilde Festivalen. Han havde et ID-kort på en anden person på sig og ingen andet legitimation. Den 38-årige sidder fortsat anholdt. Han fremstilles i grundlovsforhør tirsdag

Kl. 2152 anholdt politiet en 16-årig pige fra Frederiksberg og en 18-årig mand fra København. Begge blev fundet i besiddelse af en rygsæk med forskellige former for narkotika bl.a. hash, LSD, MDMA og amfetamin. Begge blev afhørt og sigtet i løbet af aftenen og løsladt ud på natten. Sagen behandles senere i retten.

Røveri

Kl. 2238 modtog politiet en anmeldelse fra en canadisk statsborger, der umiddelbart før anmeldelsen var udsat for et røveri på Camp P-6. Pgl. blev truet med en pistollignende genstand og udleverede kontanter i form af euro og diverse canadiske kontokort. Gerningsmanden beskrives som: Mand, ikke etnisk dansker, 175-185 cm høj, arabisk udseende. Talte engelsk. Iført sort bandana for ansigtet, grå hættetrøje og grå bukser. Truede med en pistollignende genstand.

Politiet har ikke fundet frem til gerningsmanden, og vi vil meget gerne tale med vidner, der har hørt eller set noget i forbindelse med sagen.

Fremstilling i grundlovsforhør

Kl. 1230 blev to på 24 og en 27-årig mand fra Rumænien fremstillet i grundlovsforhør. De blev alle tre fængslet til den 160715 sigtet for tyveri fra gæster på Roskilde Festivalen.

Status på antal sager

Status på antal anmeldelser indtil nu ligger nogenlunde på samme niveau som sidste år. Se en samlet oversigt i nedennævnte dokument.

Politi Døgnrapporter: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *