Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 5.-6. maj 2021

Flere tilfælde af butikstyverier og tyveri fra personbiler samt sten gennem ruder og uroskabende unge. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Cykler stjålet fra kælder, Frederikssund

Klokken 07.54 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 04.30 tiltvang sig adgang til en cykelkælder på Falkenborggården. Gerningspersonen fik adgang til kælderen ved at opbryde en dør, og fra stedet blev der stjålet flere cykler.

Tyveri fra personbil, Birkerød

En ukendt gerningsperson skaffede sig mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 06.45 adgang til en BMW, som holdt parkeret på Bistrupvej, ved at knuse en af bilens ruder. Fra bilen blev instrumentbrættet derpå stjålet samt flere af bilens knapper.

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 07.30 foretog en ukendt gerningsperson indstigning i en Porsche, som holdt parkeret på Slotsvej. Fra bilen blev der stålet airbag, midterkonsol og multimedieanlæg.

Også fra en BMW, som holdt parkeret på samme vej blev der stjålet en airbag. Derudover blev der også stjålet rat, radio og gear fra bilen. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at opbryde en af bilens døre.

Grundet sammenfald i gerningssted og –tidspunkt har Nordsjællands Politi en formodning om, at der er tale om den samme gerningsperson til begge hændelser.

Tyveri fra personbiler, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 07.45 blev der fra en BMW, som holdt parkeret på Baunegårdsvej, stjålet navigationssystem, airbags og radio. Gerningspersonen skaffede sig adgang til bilen ved at knuse ruden i venstre bagdør.

Der havde også været foretaget indstigning på samme vis i en anden BMW, som holdt parkeret på samme vej mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 15.00. Herfra blev der stjålet en infoskærm.

Da der er sammenfald mellem gerningssted og –tidspunkt formodes det, at der er relation mellem de to hændelser.

Flere bilers ruder smadret hos autoforhandler, Nærum

Klokken 08.19 blev det anmeldt, at ukendte gerningspersoner klokken 02.08 havde brudt tre biler op hos en autoforhandler på Nærum Hovedgade. Bilernes ruder var smadret, og de ukendte gerningspersoner har formentlig haft til hensigt at foretage brugstyveri af bilerne, hvilket dog ikke lykkedes.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen ved Lærkereden skete der klokken 10.08 et færdselsuheld, da en 42-årig mandlig bilist fra Vordingborg-området blev påkørt af en anden bilist, som overhalede indenom. Dette medførte, at den 42-årige derpå påkørte autoværnet.

Den anden bilist kørte efter uheldet fra stedet uden at give sig til kende. Han blev dog efterfølgende standset af en patrulje fra Københavns Politi. Der var tale om en 44-årig mand fra Hørsholm, som havde en anden opfattelse, hvad der var sket. Det præcise hændelsesforløb skal derfor afklares.

Det skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

På tilkørslen til Motorring 3 i sydgående retning ved Nybrovej mistede en 63-årig mandlig bilist fra Hellerup klokken 10.21 herredømmet over sin bil, formentlig grundet vådt føre, hvorpå den snurrede rundt flere gane og ramte en 23-årig kvindelig bilist fra Hellerup.
Grundet bilernes placering blev højre spor på Motorring 3 i en periode afspærret, indtil der var ryddet op efter uheldet.
Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Indbrud i virksomhed, Frederiksværk

Mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 11.00 var der indbrud i en virksomhed på Auderødvej, idet en ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang til stedet ved at opbryde en dør og et vindue. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Æter fra genbrugsstation bortsprængt, Gentofte

Klokken 11.26 blev det anmeldt, at der var blevet indleveret en mindre mængde gammel æter på genbrugsstationen på Ørnegårdsvej. Hærens ammunitionsrydningstjeneste blev derfor kontaktet med henblik på håndtering af æteren. De kørte til genbrugsstationen, hvor de fik overdraget æteren, som efterfølgende blev bortsprængt.

Mand skubbet omkuld under løbetur, Hillerød

En 58-årig mand fra Hillerød anmeldte klokken 11.42, at han tirsdag omkring klokken 15.45 havde løbet en tur rundt om slotssøen. På søstien nær Batzkes Bakke spærrede en ukendt mand pludselig vejen for ham. Han råbte derpå af den 58-årige løber, greb fat i ham og skubbede ham omkuld, så den 58-årige faldt til jorden. Dette skete to gange, hvorpå den ukendte mand forlod stedet.
Han beskrives som: mand, dansk af udseende, 40-50 år, 200-205 cm, kraftig af bygning, hvid i huden. Iført kasket og rød vindjakke. Bar briller med firkantede glas. Medbragte et kamera.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 12.42 blev det anmeldt, at en udenlandsk mand havde stjålet tre ruller gaffer tape fra Rema 1000 på Milnersvej. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den traf manden, en 54-årig, som de anholdt og sigtede for butikstyveri.

Butikstyveri, Helsingør

En 47-årig kvinde fra Helsingør blev klokken 14.40 standset af personalet i Kvickly, da hun havde stjålet en trøje, et par bukser, en kasket samt flere pakker batterier fra butikken på Stjernegade. Da kvinden var eftersøgt til fogedretten, kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede hende for butikstyveri og tog hende med på politistationen til videre foranstaltning.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 14.52 blev det anmeldt, at to unge kvinder mellem klokken 13.00 og anmeldelsestidspunktet i forening havde stjålet varer fra Føtex, Normal, H&M og Bilka i Slotsarkaderne. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de to kvinder, begge 16 år og fra henholdsvis Lynge og Slangerup, blev sigtet for butikstyveri. Grundet deres unge alder blev deres forældre efterfølgende kontaktet, og det samme blev de sociale myndigheder.

Kørsel uden førerret, Hillerød

En 26-årig mandlig bilist fra Hillerød blev klokken 14.58 standset af en patrulje på Milnersvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, men dette kunne han ikke efterkomme, da han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Flygtede fra færdselsuheld, Frederikssund
En ukendt bilist flygtede onsdag eftermiddag klokken 16.25 fra en færdselsuheld, hvor bilisten i forbindelse med et højresving ramte en 38-årig kvinde fra Frederikssund, som kom cyklende ved Smedetoften og Askelundsvej. Bilen ramte cyklens baghjul, så kvinden væltede. Der er ikke andre oplysninger om bilisten end, at vedkommende kørte i en sølvgrå bil.

Hund fandt hash, Frederikssund
I forbindelse med en målrettet indsats mod euforiserende stoffer, fandt en af politiets narkohunde en mindre mængde hash ved Roskildevej. Hashen blev registreret som hittesof og indbragt til politistationen.

Unge skabte uro og uorden, Skibby

En lille gruppe unge mellem 13 og 16 år fra Skibby, Jægerspris og Kirke Hyllinge skabte onsdag eftermiddag ved 17-tiden uro og uorden ved en nedlagt børnehave på Nyvej, hvor de blandt andet forsøgte at bryde ind i et legehus. En patrulje kørte til stedet og formanede de unge om at opføre sig ordentligt.

Sigtet for salg af euforiserende stoffer, Nærum

Onsdag aften klokken 18.15 blev en 18-årig mand fra Birkerød sigtet for salg af euforiserende stoffer. Manden blev truffet i Lyngdalen, og blev efter endt afhøring løsladt igen.

Brosten kastet gennem vindue, Gentofte
En ukendt gerningsmand kastede onsdag aften klokken 20.33 en brosten gennem et kældervindue samt et vindue til spisestuen i et hus på Ericavej. En patrulje kom til stedet kort tid efter, men gerningsmanden var ikke at finde.

Sigtet for narkokørsel, Helsinge

Onsdag aften klokken 21.36 blev en 22-årig mand fra Helsinge standset på Østergade. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for sagens videre behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *