Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 25.-27. maj 2022

 

Døgnrapport:

 

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 25.-27. maj 2022

 

Hammerhovedhejre forsvundet fra Aalborg Zoo, motorcyklist kørte gennem hæk og så har en båd i Aggersund Havn, selv varskoet ejer om indbrud. Læs døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

 

Brønderslev – vinkelsliber antændte udhus

Torsdag middag opstod der brand i et udhus på Sølvgade i Brønderslev; det skete under arbejdet med en vinkelsliber. Branden tog ved, og på et tidspunkt var der 8 meter høje flammer i udhuset, som stod op ad et hus.
Heldigvis nåede ilden ikke at brede sig til de øvrige bygninger, inden branden blev slukket, og der skete heller ingen personskade.

 

Aalborg Zoo – Hammerhovedhejre savnes

Aalborg Zoo mangler en hammerhovedhejre, som kan kendes på sit meget karakteristiske lange, spidse næb. Fuglen har været væk siden torsdag middag. Den er temmelig sulten efter fisk og kan muligvis spottes ved dambrug, fiskesøer og havedamme.

Den er ikke farlig for mennesker. Størrelsesmæssigt er fuglen lidt større end en krage og har en brunlig fjerpragt.

 

Har du set fuglen hører Nordjyllands Politi meget gerne fra dig på telefon 114.

Frederikshavn – motorcyklist kørte gennem hæk

Torsdag eftermiddag mistede en ung mand under en opbremsning herredømmet over sin motorcykel. Han fortsætte gennem en hæk og kolliderede med en eltavle, hvorefter han røg forlæns over styret. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Pas på i trafikken. Kør efter forholdene.

Aggersund – båd varskoede selv ejer om tyveri

Sent tirsdag aften fik en bådejer en SMS om, at der var bevægelse på hans båd, der lå i havn i Aggersund. Han skyndte sig derned. Her råbte han en ukendt mandsperson an, som straks sprang over en hæk og kørte væk i en hvid varebil – muligvis en Mercedes Sprinter med bagerste rude tildækket med et gardin. Manden var ca. 165-175 cm, iført hættetrøje og mørkt tøj.

Har du set noget, så ring 114.

Hirtalsmotorvejen – høj fart hos flere bilister

En fartkontrol på Hirtalsmotorvejen i sydgående retning kostede onsdag flere bilister betingede frakendelser af kørekortet. Blandt andet en 27-årig mand, som tog turen med mindst 195 km/t mod de tilladte 130 km/t. Bilisten erkendte straks forholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.