Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 6. maj 2021

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.00 en 22-årig mand og en 29-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. De sigtes for narkosalg. De blev begge anholdt onsdag aften på deres fælles adresse i Randers af betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje.

I parrets hjem fandt politiet en større mængde amfetamin, en del tusinde kroner i kontanter, flere tusinde salgsposer og andre ting, der indikerede, at der blev solgt narkotika.

Begge blev sigtet for at have solgt amfetamin og for at have været i besiddelse af amfetamin med henblik på salg.

Anklagemyndigheden anmoder af hensyn til efterforskningen om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

**

Specialpatruljen fandt hash, skunk og kontanter

Betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje tog onsdag formiddag ud til en adresse i det nordlige Aarhus efter et tip om, at der skulle være narkotika på stedet. Da betjentene stod foran døren til lejligheden, kunne de tydeligt høre, at der var en person derinde. Der blev dog ikke lukket op, selvom betjentene flere gange gav sig til kende, og til sidst åbnede patruljen døren med den fornødne magt.

I lejligheden stod den 24-årige mandlige beboer, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, hvorefter hans hjem blev ransaget med hjælp fra en af politiets narkohunde.

Betjentene fandt en mindre mængde hash og skunk og nogle tusinde kroner i kontanter i lejligheden, og de fandt også nøglen til et kælderrum.

I dét kælderrum lå en del salgsposer med hash og et større kontantbeløb, og den 24-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

**

Ild i pillefyr

Politi og brandvæsen rykkede onsdag kl. 19.06 ud til en villa på Jagtvej i Læsten ved Randers NV efter en anmeldelse fra en beboer om, at der opstået brand på stedet.

Da patruljen kom frem, kunne man ikke se nogen flammer, men der var kraftig røgudvikling fra garagen. Det viste sig, at der havde været ild i et pillefyr, hvilket havde forårsaget en del røg.

Branden havde ikke nået at brede sig, og ingen personer var umiddelbart kommet noget til.

**

Færdsel

Onsdag kl. 11.40 skete der et færdselsuheld i krydset Skovvejen/Hjortholmsvej i Aarhus C. En 21-årig kvinde var i færd med at krydse et fodgængerfelt, da hun ifølge sin forklaring blev påkørt af en bil, der ramte ind i hendes ben, så hun væltede. Herefter kørte bilen fra stedet, uden at bilisten gav sig til kende. Kvinden kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Onsdag kl. 16.06 skete der et færdselsuheld i krydset Gunnar Clausens Vej/Fabriksvej i Viby. En 37-årig kvinde mistede kontrollen over sin bil og ramte med lav fart ind i et vejskilt ved siden af vejen. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Onsdag kl. 16.56 skete der et færdselsuheld på Banegårdspladsen i Aarhus C. En 22-årig mandlig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en 18-årig kvindelig cyklist, der væltede ned på asfalten. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skaden – bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 19.58 skete der et færdselsuheld på Storskovvej i Ormslev ved Viby. En 24-årig mand mistede kontrollen over sin bil, der rullede rundt på vejen. Den 24-årige var ved bevidsthed, da politiet kom frem, men han blev kørt til tjek på skadestuen.

Onsdag kl. 22.13 skete der et færdselsuheld i krydset Søren Frichs Vej/Tousvej i Åbyhøj. En 19-årig mandlig bilist svingede til venstre ad Tousvej og kørte ind foran en 25-årig kvinde, der kom kørende på knallert og væltede, da hun forsøgte at dreje uden om bilen. Kvinden kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Hun blev efterfølgende sigtet for at køre uden førerret og for ikke at have registreret og forsikret knallerten.

Natten til torsdag kl. 2.40 skete der et færdselsuheld i krydset Dr. Holsts Vej/Åby Ringvej i Åbyhøj. En 18-årig mandlig bilist kørte i forbindelse med et sving op på et helleanlæg og ramte ind i et skilt, der væltede. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved uheldet.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Ålundsvej i Egå begået mellem tirsdag d. 4/5 kl. 15.00 og onsdag d. 5/5 kl. 13.12

• På Kystvejen i Aarhus C begået mellem tirsdag d. 4/5 kl. 17.00 og onsdag d. 5/5 kl. 14.00

• På Nørrebrogade i Randers C begået onsdag d. 5/5 mellem kl. 15.50 og kl. 16.05
• På Vester Altanvej i Randers C begået torsdag d. 6/5 kl. 4.47

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *