Fra døgnrapporten: tyveri fra personbil. Klip i kørekort. Antikke genstande stjålet ved indbrud i Bindslev.

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra den 5.-6. marts 2020. Følg os på Twitter, Facebook og Instagram.

Rigspolitiet – Coronavirus/covid-19 i Danmark


Vi ser nu de første tilfælde i Danmark af personer smittet med coronavirus/covid19. Virussen har en lang række afledte konsekvenser, der berører forskellige dele af samfundet. En bred vifte af myndigheder arbejder løbende på at håndtere smitten og på at besvare de spørgsmål, som naturligt melder sig.
Klik her for at læse mere på politi.dk/coronavirus-i-danmark

 

Nordjyllands Politi – Indbrud forpurret af snarrådig borger


I går eftermiddags, torsdag 5. marts 2020 kl. 14.35, indgik der anmeldelse om, at der ved en villa i Aalborg var set en person, der forsøgte at sparke en kælderdør op. Forsøget lykkedes dog ikke; og manden forsvandt.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 6. marts

Nordjyllands Politi – Tre mænd anholdt for indbruds-kriminalitet i politiaktion


Nordjyllands Politi har gennem længere tid efterforsket et indbrud i en landejendom beliggende øst for Aalborg. Indbruddet blev begået i september 2019. I går slog politiet så til i anholdelses-aktion.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 6. marts

 

Nordjyllands Politi – Øvelse Tordenskjold udskudt


Myndighedernes planlagte øvelse i Limfjordstunnelen d. 11. marts 2020 er udskudt på ubestemt tid. Det betyder, at den planlagte lukning af tunnelen natten mellem 11. og 12. marts 2020 er afblæst. Der vil således ikke være trafikforstyrrelser omkring tunnelen i det pågældende tidsrum.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 6. marts

 

Nordjyllands Politi – Bachs legat opløses – søg nu


Hos Nordjyllands Politi har man i mange år kunnet søge midler via Bachs legat, hvis man har sukkersyge og er bosat i Aalborg Kommune. Nu er det slut, men man kan søge en sidste gang.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 6. marts

 

Nordjyllands Politi – Brande i affaldscontainere i Hadsund – har du set noget?


Nordjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med borgere, der har observeret noget mistænkeligt i forbindelse med en række brande i Hadsund by natten mellem søndag den 1. marts og mandag den 2. marts 2020.

Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 5. marts

 

Hjallerup – tyveri fra personbil


Vinduet ved førersiden i en personbil blev knust, da en tyv brød ind i bilen for at stjæle inventar. Tyveriet fandt sted på Hjallerupvej i Hjallerup torsdag den 5. marts kl. 07:29.

 

Har du set mistænkelig færden på Hjallerupvej i Hjallerup? Kontakt politiet på 114.

 

Hjørring – klip i kørekortet


Hastigheden var på mindst 81 km/t i en 60 km/t-zone, da en 32-årig mand førte personbil i Hjørring. Derfor blev han standset af en patrulje, der informerede ham om hans ulovlige hastighed. Patruljen observerede desuden, at mandens førerret i forvejen var midlertidigt inddraget. Manden blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og for at have kørt med en hastighed, der overskred gældende hastighedsgrænse med over 30%. Manden fik derfor også et klip i kørekortet.

 

Bindslev – antikke genstande stjålet


En indbrudstyv var interesseret i antikke genstande, da der var indbrud i et fritidshus i Bindslev onsdag den 4. marts kl. 00:00. En antik ølkasse, en gammel militær kasse og en antik symaskine var blandt de stjålne genstande i indbruddet. Tyven brød ind gennem et vindue med en skruetrækker og forlod efterfølgende gerningsstedet gennem hoveddøren til huset.

 

Har du set mistænkelig færden i Bindslev? Kontakt politiet på 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *