64-årig mand dømt for voldtægt

En 64-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt to et halvt års fængsel for voldtægt ved at have tiltvunget sig analt samleje med en 58-årig kvinde.

Kvinden og manden havde et seksuelt forhold, og havde flere gange haft sex med hinanden. Ifølge kvinden havde manden nogle gange spurgt, om hun ville være med til analsex, men det havde hun sagt fra overfor.

En dag i januar mødtes de to igen i kvindens hjem lidt nord for Aarhus, og mens de lå i sengen sammen, holdt manden hende pludseligt fast, mens hun lå på maven, hvorefter han gennemførte et analt samleje, selv om hun sagde, at han skulle stoppe.

Nogle dage efter besluttede hun at anmelde forholdet til politiet, og den 64-årige blev efterfølgende sigtet og tiltalt for voldtægt.

Nægtede sig skyldig

I retten nægtede den 64-årige sig skyldig og forklarede, at der havde været tale om frivillig sex.

”Retten vurderede, at kvinden havde afgivet en meget troværdig forklaring, at hun flere gange tydeligt har sagt nej til analt samleje, og at han holdt hende fysisk fast og gennemførte samlejet uden hendes samtykke. Jeg er tilfreds med, at den 64-årige på den baggrund blev idømt en længere fængselsstraf, ” siger anklager Steffen Andersen.

Den 64-årige ankede dommen på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *